Vuyk Rotterdam huisstijl

2 August 2021

Een krachtig herkenbaar logo voor Vuyk Engineering

Image Vuyk Rotterdam huisstijl
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Logo design
  • Stijlgids

Terralemon heeft logo en identiteit ontworpen. Met het krachtige herkenbare logo komt Vuyk Engineering veel beter tot z’n recht.

In meerdere identiteit workshops hebben we met elkaar gewerkt om de kern van Vuyk te vangen. Wat zijn de kernwaarden van Vuyk en welke waarden wil Vuyk versterken? Er kwam naar voren dat Vuyk zich sterker mag gaan onderscheiden tussen de verschillende engineers in de Maritieme wereld. En ook de gelaagdheid en het gevoel van heritage, belangrijk voor de sector, mag overeind blijven.

Het logo combineert een strakke vormentaal met gewaagd kleurgebruik en is in alle uitingen een stand out from the crowd en laat zich goed onderscheiden, van mobiel tot beursstand op grote afstand. Vibrant. Krachtig. Vooruitstrevend.

De maritieme wereld is in beweging. De aarde bestaat het grootste deel uit water. Vuyk beziet de exploitatie daarvan vanuit een duurzame blik. Zo zullen duurzame energie, visserij en kwekerijen steeds meer op zee ontwikkeld gaan worden. Tegelijkertijd is de maritieme markt een traditionele markt met grote internationale spelers. Vuyk zet zich door de nieuwe propositie als vooraanstaand en innovatief neer.

De maritiemve engineers bij Vuyk zijn persoonlijk betrokken en allen persoonlijk benaderbaar. Alle uitdagingen wordt met beide handen aangepakt. Vol enthousiasme en vakgedrevenheid. Die sfeer hebben we weten te vangen in de nieuwe visuele propositie van Vuyk.