Campagne maritieme veiligheid

22 April 2021

Wij zien een zee aan mogelijkheden voor meer maritieme veiligheid

link to video
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Script
  • Regie
  • Cameravoering
  • Editing

Nederland is onlosmakelijk verbonden met de zee. Maar een veilige zee is niet vanzelfsprekend. TNO werkt samen met de Koninklijke Marine, de overheid en de industrie aan een grotere maritieme veiligheid voor Nederland.

Onze handel, ons internet, onze energie, onze voeding, ons milieu, en onze havens en grenzen zijn voor onze welvaart en welzijn noodzakelijk. Een veilige zee is voor Nederland een voorwaarde.

"Samenwerken met Terralemon is altijd een feestje. Het team is creatief, denkt mee, maar daagt ook uit. Daardoor komen we samen tot mooie resultaten."

Michelle van der Burg, Marketing and Communications Business Partner, Unit Defence, Safety and Security TNO

Je kunt op zee alleen veilig opereren als je exact weet wat er om je heen gebeurt. Door radar, akoestiek, sonar, infrarood en dataverwerking behoort TNO tot de beste van de wereld om de zee in kaart te kunnen brengen.

Maar ook aan boord waar de bemanning en experts vanaf de wal de bemanning aan boord versterken met slimme technieken zoals VR of zelfs reparatie robots op gevaarlijke plekken aansturen. En waar criminele activiteiten door drones of cyberdreiging snel opgespoord kunnen worden.

Terralemon is verantwoordelijk voor het script en de film die de rol van TNO op zee in kaart brengt.