ING THINK realigned

22 June 2023

Update online brandervaring van ING THINK

Image ING THINK realigned
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Webdesign
  • CMS (back-end)
  • Front-end
  • Mobile ontwerp

Terralemon heeft ING THINK een grote visuele en technische impuls gegeven. Door onze samenwerking met het ING THINK team hebben we veel waardevolle ervaring opgedaan en do's en don't geleerd. Met deze kennis en de aangescherpte online ING guidelines was dit een geweldige kans om te werken aan de merkherpositionering van de THINK website van ING.

The Newsroom
De nieuwe insteek van de THINK website legt een sterkere nadruk op nieuws, duidelijker leesbaarheid, van de koppen en een vergroting van de scanbaarheid van de pagina.

ING THINK is één van ING's grote nieuwssite met een publicatiecycles van zo'n 10 artikelen per dag. Alle artikelen worden vervolgens over meerdere kanalen verspreid. 

ING THINK is duidelijk een nieuwswebsite. De focus ligt op een hoge gebruiksvriendelijkheid. De site past perfect tussen het overige online portfolio van ING.

Bekijk de site
27 June 2023 Refresh THINK Aloud podcast

Refresh THINK Aloud podcast

Met de herpositionering van de ING THINK was dit een geschikt moment om ook de podcast-visualisatie onder de loep te nemen.

De focus van het podcast-beeld is nu meer gericht op de inhoud van THINK Aloud in plaats van op de individuele personen uit het team, zoals eerder te te zien was. Het is een speelse collage van financiële voorwerpen thema's achter de herkenbare oranje ING balken.

19 December 2022 Redesign ING THINK

Redesign ING THINK

In de redesign richt Terralemon zich op de toegankelijkheid van de site, een optimale newsroom feeling en een perfecte aansluiting van het design en de gebruiksvriendelijkheid binnen het portfolio van websites die ING beheert.

Begin 2023 staat de lancering van de nieuwe ING THINK gepland.