PCSI radar, trends en projects

15 April 2021

Trends en projecten in cybersecurity samengebracht

Image PCSI radar, trends en projects
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Webdesign
  • CMS (back-end)
  • Front-end

Terralemon heeft voor PCSI de cyber security ontwikkelingen in kaart gebracht met de zogenaamde Cyber Security Radar. De radar laat zien welke trends in welke mate een bedreiging of kans vormen.

Periodiek worden de belangrijkste en meest invloedrijke trends geselecteerd en vloeien hier de PCSI innovatieprojecten uit voort. Door in de radar op een trend te klikken kom je meer te weten over de trend en de projecten, en hoe de partnership hier een concreet antwoord op ontwikkeld.

Bekijk de site

"Voor mij is Terralemon een perfecte partner voor complexe digitale vraagstukken. Zij kunnen als geen ander abstracte en ingewikkelde materie omzetten tot begrijpelijke animaties, video's, graphics en teksten. Terralemon is een creatief bureau dat je scherp houdt, verrassende voorstellen doet, oog voor detail heeft en goed luistert naar de vragen en behoeften van de opdrachtgever. Met 99% zijn zij niet tevreden en hun kritische blik zorgt ervoor dat je vaak meer krijgt dan waar je om vroeg. Echt een fijn team om mee te werken."

Vivian van Bruggen-Raeven , Projectmanager Marketing & Communicatie TNO