LinXis Pharmaceuticals website

2020

LinXis is het eerste biotech bedrijf dat zich volledig richt op patiënten met fibrose

Image LinXis Pharmaceuticals website
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Logo design
  • Webdesign
  • CMS (back-end)
  • Front-end
  • Mobile ontwerp

Terralemon heeft de site voor LinXis Pharmaceuticals gerealiseerd. LinXis maakt gebruik van een molecuul dat medicijnen naar een specifiek deel in het lichaam kan vervoeren. Dit type medicijn wordt al langer gebruikt bij de behandeling van kanker maar kan ook juist goed gebruikt worden voor het bestrijden van fibrose.

Fibrose is littekenweefsel dat ontstaat na ontstekingen. Onder meer patiënten van Covid-19 hebben dit weefsel in hun longen en belemmert het herstel. Door dit weefsel te bestrijden nemen klachten af en wordt de kwaliteit van leven voor patiënten vergroot. Er zijn wereldwijd miljoenen, vaak jonge, mensen die met fibrotische aandoeningen te kampen hebben. LinXis richt zich met name op de behandeling van fibrose in lever, long, nieren en darmen.

Bekijk de site

"Het mooie van deze website en de samenwerking met LinXis is de durf om buiten de gebruikelijk hokjes te denken. Voor LinXis hebben we een nieuw ontwerp gemaakt met veel ruimte voor animatie. Aan ons als frontend team de schone taak dit optimaal te vertalen naar de eindgebruiker. We zijn erg tevreden en trots op het eindresultaat."

Wiebe Buursink, Developer & Sounddesigner bij Terralemon

Terralemon is al langer betrokken bij LinXis en helpt bij ontwerp en verdere ontwikkeling van de website en digitale nieuwsbrieven. We hebben bij deze update ook het logo herontworpen.