TNO Hi5

5 July 2023

5G verandert de manier waarop we zaken doen

link to video
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • 3D animatie
  • Cameravoering
  • Editing

TNO heeft Terralemon gevraagd om een video te ontwikkelen waarin een beeld wordt gegeven van het door TNO ontwikkelde "Hi5", een van Europa's eerste volwaardige onderzoeksgerichte pre-6G-testnetwerken. Met 5G en binnenkort 6G kunnen bedrijven sneller vooruitgang boeken en hun doelen beter bereiken. Maar als we te lang wachten totdat 5G volledig inzetbaar is zal het te laat zijn om volledig van de potentie te kunnen profiteren.

Met deze pre-6G-testnetwerken kunnen de voordelen van nieuwe functies getest worden door potentiële klanten voordat deze commercieel beschikbaar worden.

In deze film binnen het vooruitstrevende en (5g)connective thema uit te leggen maken we gebruik van bewegende, splitsende en verbindende lijnen. Op deze manier kunnen we op een passende manier de relevante thema's belichten zoals zelfrijdende auto's, toepasssingen in de agricultuur en gezondheidszorg. Door middel van animatie en de echte beelden uit de praktijk tonen we zowel het achterliggende gedachtengoed als de mogelijkheden en de toepassingen.