Anchor
Partnership for Cyber Security Innovation

Hoe beschermen we ons als financiƫle instellingen tegen cyberaanvallen van morgen?

Het Partnership for Cyber Security Innovation (PCSI) speelt een prominente rol in de bescherming van de Nederlandse samenleving tegen de cyberaanvallen van morgen.

Cyberaanvallen worden geavanceerder en het is belangrijk om deze aanvallen het hoofd te bieden in een gezamenlijk conglomeraat van bedrijven. TNO is een van de initatiefnemers en heeft Terralemon gevraagd om de website en de film te realiseren.

Anchor

PCSI promo

Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder. Hoe slaan we deze af?

1 May 2020
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Script
  • 3D animatie
  • Editing

Toekomstige cyberaanvallen worden steeds geavanceerder. In de promofilm wordt uitgelegd hoe een brede samenwerking ons in staat stelt om toepasbare, innovatieve cybersecurity-oplossingen te ontwikkelen waarmee bedrijven en organisaties in de Nederlandse samenleving zich kunnen beschermen. 

Anchor
2 July 2020
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Webdesign
  • CMS (back-end)

Door een intensieve samenwerking tussen financiële instellingen wordt bekeken hoe toegepast onderzoek en actuele data ingezet kunnen worden om toekomstige cyberaanvallen het hoofd te kunnen bieden. De website roept op tot deelname aan de partnership.

"Door het Cyber Security predicaat wordt er ook van ons gevraagd om volledig te voldoen aan de laatste veiligheids-standaarden op het web."

Wiebe Buursink, Developer & Sounddesigner bij Terralemon

"Een strakke one-pager waarin we animatie, graphics en iconen op een functionele manier hebben kunnen toepassen. Daarnaast hebben we een film gemaakt waarin duidelijk is hoe urgent het is om digitale bedreigingen van morgen nu al in kaart te brengen."

Harold Kuiper, Creative director & Founder bij Terralemon
Bekijk de site