Anchor

Dagelijks internationale analyses en prognoses door ING economen

We werken voortdurend aan verbeteringen aan ING THINK, het internationaal georiënteerde Economic and Financial Analysis platform van ING.

Anchor

ING THINK Team panel

ING Think worldwide editors dashboard

28 December 2021
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • CMS (back-end)
 • Front-end

Met een backoffice dashboard aan de achterkant van de ING THINK site, krijgt het team inzicht in alle business-activiteiten per editor.

Door de afspraken en publicaties per econoom-editor inzichtelijk te maken, wordt de onderlinge samenhang van alle THINK economen bevorderd. Waar overlappen ze elkaar, waar kunnen ze elkaar helpen? Zo kan THINK duurzaam de komende jaren op hoog niveau blijven opereren.

Anchor

ING International Survey infographics

Facts en figures verduidelijken de internationale enquetes

24 January 2020
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Layout
 • Illustraties

Enkele malen per jaar ontwerpen we de visuele samenvatting van de online ING enquetes over de mens en zijn kijk op geld.

De ING International Survey is een wereldwijd rapport waarmee ING een beter inzicht krijgt in hoe mensen denken over onderwerpen als mobiel bankieren, hypotheken, uitgeven en sparen, beleggen en cryptocurrency. Deze online-enquêtes werden meerdere malen per jaar uitgevoerd door Ipsos.

Anchor

The new abnormal

Advertentie voor ING THINK

18 December 2018
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Concept
 • Layout

In samenwerking met de internationaal opererende econoom Mark Cliffe is deze ING THINK advertentie tot stand gekomen.

De advertentie is gepubliceerd in het Project Syndicate tijdschrift dat onder meer verscheen op het World Economic Forum in Davos. 

Anchor

ING THINK

Dagelijks internationale analyses en prognoses door ING economen

1 January 2018
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Webdesign
 • CMS (back-end)
 • Front-end
 • Mobile ontwerp

Hoe kunnen we de analisten en economen van ING in staat stellen sneller en beter hun inzichten op de ontwikkelingen in de wereld te delen?

Voor ING Group hebben we het online platform THINK ontwikkeld. Hierop publiceren de internationaal opererende ING onderzoekers economische en financiële analyses.

Om de slagvaardigheid en online aanwezigheid van ING Group research te vergroten, hebben we hun oude work flow van schrijven en publiceren in een systeem van losse mails vertaald naar een online dynamisch actualiteitenplatform.

Het cms is ingericht met een redactie- en publicatietool waarbij gewerkt wordt met schrijvers en editors, en drafts en published statussen van artikelen. Note bene is elke entry in een gestylede pdf om te zetten. Het geheel volgt uiteraard strak de ING Brand guidelines.

Voor de realisatie hebben we nauw samengewerkt met Nikolai Bachter, James Smith, Anaam Raza en Owen Thomas van ING.

"ING THINK is altijd in beweging, Meer dan 40 editors van ING werken vanuit de hele wereld op dit platform. Dagelijks worden er tientallen artikelen geplaatst en uitgezonden via de verschillende nieuwsbrieven en social media. Het is geweldig om dit te kunnen en te mogen ondersteunen. Samen met het ING THINK team denken we voortdurend na over nieuwe features zodat het platform blijft evolueren."

Wiebe Buursink, Developer & Sounddesigner bij Terralemon
Bekijk de site
24 December 2018 ING Empowerment Award voor THINK website

ING Empowerment Award voor THINK website

Het ING THINK team heeft een belangrijke ING Group's Empowerment Award gewonnen voor de THINK website: www.ing.com/THINK.

Terralemon is verantwoordelijk voor design, front- en backend in nauwe samenwerking met James Smith, Anaam Raza en Owen Thomas van het ING THINK team.

Anchor

ING’s global research department

12 February 2016
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Layout
 • Illustraties

De analisten ING zijn actief in een groot aantal sectoren, landen en markten en produceren een enorme hoeveelheid internationaal economisch onderzoek. 

Terralemon is gevraagd om enkele typen rapporten aantrekkelijker vorm te geven en leesbaarder te maken voor een groter publiek. 

ING International Survey (IIS)
Elke vier maanden publiceert de onderzoeksafdeling van ING een rapport over hoe consumenten denk over verschillende onderwerpen met betrekking tot persoonlijke financiën. We hebben daarnaast ook de site gerestyled en gerealiseerd, ontwerpen specifieke infographics en social media content voor de ING International Survey.

Think Forward Initiative (TFI)
Met het Think Forward Initiative-evenement in het vooruitzicht publiceerde de wereldwijde onderzoeksafdeling van ING een TFI-rapportreeks. Terralemon heeft de rapporten opnieuw ontworpen en gerealiseerd, ontwerpen specifieke infographics en social media content.

ING International Survey

Anchor

eZonomics by ING

12 February 2016
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Webdesign
 • CMS (back-end)
 • Front-end
 • Mobile ontwerp

Terralemon heeft eZonomics.com ontworpen en gebouwd. eZonomics.com van ING is een site met inzichten over de vele financiële keuzes die mensen dagelijks maken.

Terralemon werd gevraagd voor een grondig herontwerp van de site waarbij de rijkdom van bestaande content op een nieuwe manieren aangeboden werd. We hebben ons gefocusd op een betere leeservaring door het aanbieden op thema en typologie en het reshufflen door preselecties van de content. Daarnaast ook ruimte voor een optimale integratie van sociale media, search engine optimalisatie en visuele integratie met de overige platformen van ING. De site is sinds kort ondergebracht binnen ING THINK die ook door Terralemon ontworpen, gebouwd en beheerd wordt.

2014 Ian Bright van ING Economisch Bureau op CNBC

Ian Bright van ING Economisch Bureau op CNBC

We werken al jaren met Ian Bright van ING Economisch Bureau. Hier vertelt hij op CNBC over het uitgavenpatroon van de Europeanen tijdens Kerstmis. Het lijkt er op dat de Nederlanders het zuinigst zijn in Europa in die periode.

Lees meer