Anchor

Empowerment dankzij een internationaal platform over economische trends

Anchor

ING Think

Dagelijkse analyses en prognoses van ING economen

1 January 2018
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Webdesign
 • CMS (back-end)
 • Front-end
 • Mobile ontwerp

Voor de internationeel operende ING Group onderzoeksafdeling hebben we online platform Think ontwikkeld voor al hun economische en financiële analyses.

Hoe kunnen we de internationaal opererende analysten en economen van ING in staat stellen sneller en beter te reageren met hun inzichten op de ontwikkelingen in de wereld?

Hoe krijgen we de artikelen sneller gepubliceerd en beter onder de aandacht van de doelgroep? Om de slagvaardagheid en online aanwezigheid van ING Group research te vergroten hebben we nauw samengewerkt met de financiële analysten en economen van ING. Uitgaande van hun huidige work flow bij het schrijven en publiceren is een systeem van losse mails met pdf vertaald naar een online platform voor desktop en mobiel. 

Het cms is ingericht met een publicatietool waarbij gewerkt wordt met schrijvers en editors, en drafts en published statussen van artikelen. Waar elke entry in een gestylede pdf is om te zetten. Alles volgt uiteraard strak de ING Brand guidelines.

Voor de realisatie hebben we nauw samengewerkt met Nikolai Bachter, James Smith, Anaam Raza en Owen Thomas van ING.

"ING THINK is altijd in beweging, Meer dan 40 editors van ING werken vanuit de hele wereld op dit platform. Dagelijks worden er tientallen artikelen geplaatst en uitgezonden via de verschillende nieuwsbrieven en social media. Het is geweldig om dit te kunnen en te mogen ondersteunen. Samen met het ING THINK team denken we voortdurend na over nieuwe features zodat het platform blijft evolueren."

Wiebe Buursink, Developer & Sounddesigner bij Terralemon
Bekijk de site
24 December 2018

ING Empowerment Award voor THINK website

Het ING Think team heeft een belangrijke prijs gewonnen voor de THINK website: www.ing.com/THINK.

Terralemon is verantwoordelijk voor design, front- en backend in nauwe samenwerking met James Smith, Anaam Raza en Owen Thomas van het ING Think team.

Anchor

ING International Survey: infographics

Facts en figures als onderdeel van de ING International Surveys

24 January 2020
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Layout
 • Illustraties

De ING International Survey is een wereldwijd rapport door ING waarin onderzocht is hoe mensen denken over mobiel bankieren, hypotheken, sparen en cryptocurrency.

Anchor

The new abnormal (ING THINK)

Een advertentie voor ING THINK

18 December 2018
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Concept
 • Layout

In samenwerking met Mark Cliffe van ING is deze advertentie tot stand gekomen. De advertentie is gepubliceerd in 'Project Syndicate' dat onder meer verscheen op het World Economic Forum in Davos.

Anchor

ING’s global research department

12 February 2016
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Layout
 • Illustraties

De analisten ING zijn actief in een groot aantal sectoren, landen en markten en produceren een enorme hoeveelheid internationaal economisch onderzoek. 

Terralemon is gevraagd om enkele typen rapporten aantrekkelijker vorm te geven en leesbaarder te maken voor een groter publiek. 

ING International Survey (IIS)
Elke vier maanden publiceert de onderzoeksafdeling van ING een rapport over hoe consumenten denk over verschillende onderwerpen met betrekking tot persoonlijke financiën. We hebben daarnaast ook de site gerestyled en gerealiseerd, ontwerpen specifieke infographics en social media content voor de ING International Survey.

Think Forward Initiative (TFI)
Met het Think Forward Initiative-evenement in het vooruitzicht publiceerde de wereldwijde onderzoeksafdeling van ING een TFI-rapportreeks. Terralemon heeft de rapporten opnieuw ontworpen en gerealiseerd, ontwerpen specifieke infographics en social media content.

ING International Survey

Anchor

eZonomics by ING

12 February 2016
 • Terralemon is verantwoordelijk voor
 • Webdesign
 • CMS (back-end)
 • Front-end
 • Mobile ontwerp

Terralemon heeft eZonomics.com ontworpen en gebouwd. eZonomics.com van ING is een site met inzichten over de vele financiële keuzes die mensen dagelijks maken.

Terralemon werd gevraagd voor een grondig herontwerp van de site waarbij de rijkdom van bestaande content op een nieuwe manieren aangeboden werd. We hebben ons gefocusd op een betere leeservaring door het aanbieden op thema en typologie en het reshufflen door preselecties van de content. Daarnaast ook ruimte voor een optimale integratie van sociale media, search engine optimalisatie en visuele integratie met de overige platformen van ING. De site is sinds kort ondergebracht binnen ING THINK die ook door Terralemon ontworpen, gebouwd en beheerd wordt.

2014

Ian Bright van ING Economisch Bureau op CNBC

We werken al jaren met Ian Bright van ING Economisch Bureau / eZonomics.com. Hij verteld hier op CNBC over het uitgavepatroon van de Europeanen tijden kerstmis. Het lijkt er op dat de Nederlanders het zuinigst zijn in Europa in die periode.

Lees meer