26 August 2022

Pedagogisch beleid in animaties uitgelegd

GO! Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie in Lelystad, Almere en Zeewolde. Terralemon is betrokken bij de realisatie van verschillende animaties.

GO! Kinderopvang 

GO! Kinderopvang animaties die beleid toegankelijk maken

link to video
  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Concept
  • Script
  • Storyboard
  • 2D animatie
  • 3D animatie
  • Character design

Voor GO! Kinderopvang hebben we bij Terralemon een animatieserie gemaakt die het pedagogisch beleid toegankelijker maakt voor haar medewerkers.

De herkenbare kleuren van de bestaande huisstijl zijn het uitgangspunt voor de vriendelijke 3D-animatiestijl. We brengen alleen die dingen in beeld die relevant zijn voor het verhaal. De stijl heeft dezelfde vriendelijkheid veel kinderseries. Zachte 3D-figuren in een rustige en vereenvoudigde omgeving.

In elke aflevering wordt een aspect van het pedagogisch beleid uitgelegd zoals 'hoe leg je een kind op bed'.

8 March 2023

GO Kinderopvang

Voor GO! Kinderopvang hebben we een animatieserie gemaakt die het pedagogisch beleid heel toegankelijk maakt voor haar medewerkers.

Veiligheidsregels zijn geen gemakkelijk onderwerp om te communiceren naar je medewerkers. Het wordt al snel saai of belerend. Daarom hebben we gekozen voor een vriendelijk ogende 3D animatiestijl, gekoppeld aan de huisstijlkleuren van GO! 

We brengen alleen die dingen in beeld die relevant zijn voor een professioneel verhaal en animeren minimale elementen. 

In elke aflevering wordt een aspect van het pedagogisch beleid uitgelegd zoals 'hoe leg je een kind op bed' of 'het veilig gebruik van de gymzaal'. Korte filmpjes per onderwerp blijven beter hangen dan een lange film met eindeloze regels.

De films werden enthousiast ontvangen bij GO! Kinderopvang en we hopen binnenkort weer een serie voor ze te maken! Zo maken we moeilijke kost eenvoudig toegankelijk.