Anchor
ADORE
29 June 2017

Oncologisch en neurowetenschappelijk onderzoek gecombineerd op de Amsterdam Zuidas

Anchor

ADORE brochure

  • Terralemon is verantwoordelijk voor
  • Layout
  • Logo design
  • Illustraties

Terralemon ontwierp de brochure waarin private sponsoren uitgenodigd worden deel te nemen aan het plan van VU en Amsterdam UMC (VUmc en AMC) om oncologisch en neurowetenschappelijk onderzoek op de Health Science campus te bundelen. 

Onderzoek en behandeling van kanker en onder meer alzheimer laat zien dat beide gebieden veel overlappen. In onderzoek, diagnose en behandeling. De droom van VU en Amsterdam UMC samen is om artsen, onderzoekers en patienten samen te laten werken in een ambitieuze nieuwe setting: ADORE. Eén mind set en één architectonische omgeving waarin doorbraken van oncologisch en neurowetenschappelijk onderzoekstalent mogelijk zijn. Om dat te realiseren stellen de partijen een hoop financiële middelen ter beschikking. Voor de laatste meters worden private sponsoren uitgenodigd deze ambitie realiteit te laten worden. 

We hebben met de ADORE brochure de ambitieuze lijn en het snijvlak van de twee onderzoekgebieden verbeeld. De brochure is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Rafael Smit, Eliane Cohen en Wouter Bos.